موضوع:

در این مقاله میخوانید: " رونمایی از کتاب «علوم قرآنی» به‌عنوان منبع رسمی درسی حوزه‌های علمیه "

فهرست مطالب

۱۵:۴۲ ۱۷ خرداد ۱۴۰۴

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهره شعبانی –   کتاب تازه‌تألیف «علوم قرآنی» با هدف آشنایی طلاب با مباحث مقدماتی فهم قرآن کریم، به‌عنوان منبع رسمی درسی سطح یک حوزه‌های علمیه سراسر کشور معرفی و رونمایی شد. این اثر حاصل تلاش مشترک ۹ استاد برجسته حوزه است و با رویکردی نوین و علمی تدوین شده است. 

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا مودب، سرپرست نویسندگان این اثر، با اشاره به فرآیند تدوین کتاب گفت: «این کتاب حاصل تلاش علمی مشترک ۹ استاد برجسته حوزه است و مباحثی همچون اعجاز، نزول، جمع‌آوری و روش‌های تفسیر قرآن را با نگاهی به‌روز و مبتنی بر جدیدترین دیدگاه‌های علمی و تفسیری ارائه می‌دهد.» وی افزود که هر بخش از این کتاب توسط استاد متخصص همان موضوع نگاشته شده و آرای بزرگان، از جمله علامه طباطبایی، در آن لحاظ شده است. 

حجت‌الاسلام والمسلمین فرهاد عباسی، معاون پژوهش حوزه‌های علمیه و مسئول مرکز تدوین این اثر، درباره اهمیت این کتاب اظهار داشت: «این کتاب با ۳۲ ساعت آموزشی در برنامه درسی همه حوزه‌های علمیه کشور گنجانده خواهد شد و از ویژگی‌های برجسته آن می‌توان به کار جمعی، جامعیت علمی و تدوین بر اساس روش‌های نوین آموزشی اشاره کرد.» وی همچنین تأکید کرد که این اثر در پاسخ‌گویی به شبهات و بهره‌گیری از تازه‌ترین یافته‌های علمی، رویکردی نوآورانه دارد. 

این کتاب قرار است در بیش از ۴۰۰ مدرسه علمیه کشور تدریس شود و گامی نو در مسیر آموزش اصولی و روشمند علوم قرآنی به شمار می‌آید.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

تبلیغات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *