موضوع:

در این مقاله میخوانید: " همچون دوران دفاع مقدس آماده هرگونه خدمت هستیم "

فهرست مطالب

۱۶:۳۳ ۲۳ خرداد ۱۴۰۴

باشگاه خبرنگاران جوان–  حجت الاسلام والمسلمین استاد احمد واعظی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم امروز جمعه ۲۳ خردادماه در بیانیه‌ای اقدام ضد بشری و تروریستی امروز رژیم صهیونیستی را در به شهادت رساندن زنان، کودکان، عالمان و فرماندهان نظامی جمهوری اسلامی ایران را محکوم کرد.

در این بیانیه آمده است:

بسمه تعالی
الَّذِینَ قَالَ لَهُمُ النَّاسُ إِنَّ النَّاسَ قَدْ جَمَعُوا لَکُمْ فَاخْشَوْهُمْ فَزَادَهُمْ إِیمَانًا وَقَالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَکِیلُ (آیه ۱۷۳  آل عمران)
در آستانه عیدالله اکبر و جشن ولایت مولی الموحدین، رژیم پلید، نسل کش و ضد بشری صهیونیستی پرده جدیدی از ددمنشی و جنایت را به نمایش گذاشت و ملت شریف و مقاوم ایران را به سوگ عالمان هسته‌ای، مجاهدان فی سبیل الله، زنان و کودکان معصوم نشاند.  

بی‌گمان فرماندهان و سلحشوران سپاه و ارتش پاسخ کوبنده به این اسطوره فساد، تباهی و شر مطلق خواهند داد.  

لکن بر ملت رشید ایران فرض است که در این شرایط حساس با ایمان و توکل به قدرت لایزال الهی آرامش و هوشمندی خود را حفظ کرده و با عنایت و توجه به رهنمود‌های رهبر حکیم انقلاب اسلامی با انسجام و وحدت مثال زدنی خود، برگ زرینی از شکوه ایمان، مقاومت و افتخار ایران و ایرانی را به نمایش گذارند.

دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم در کنار خیل عظیم مبلغان، اساتید و فضلای حوزوی در کنار ملت قهرمان، همچون هشت سال دفاع مقدس آمادگی خود را برای هرگونه خدمت و انجام وظیفه ایمانی و انقلابی اعلام می‌دارد.

إِنَّ اللَّهَ مَعَ الَّذِینَ اتَّقَواْ وَالَّذِینَ هُم مُّحسِنُونَ (آیه ۱۲۸ النحل)
احمد واعظی
دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
۲۳ خردادماه ۱۴۰۴

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

تبلیغات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *